Cautare

4416 de rezultate pentru "ion cristoiu" (3.79 secunde)
Invitatul lui Ion Cristoiu la B1 Tv, de vineri seara, a fost premierul Victor Ponta.
In 2004, tabara invingatoare a pornit cu un candidat si a terminat cu altul, iar in 2009 si cei mai seriosi analisti, cu Ion Cristoiu in frunte, dadeau ca sigur un abandon al lui Basescu, necum o victorie.
cristoiublog.ro: Gandul de luni la pranz PSD pregateste o lovitura - Depunerea demisiei din functia de premier a lui Victor Ponta?!
cristoiublog.ro / Gandul de miercuri, 24 iunie 2015 / Ca sa-si scape pielea, Victor Ponta a predat Guvernul si, prin asta, si PSD, lui Klaus Iohannis!
In 1997, dupa demisia lui Ion Cristoiu, a devenit directorul cotidianului "Evenimentul Zilei", unde a publicat "Comentariul zilei". De asemenea, Nistorescu s-a numarat printre fondatorii primului post national privat de radio din Romania, Europa FM, dar si al postului local de radio Total FM.
Radu Moraru preia, si il invidiez pentru asta, o televiziune de la zero, in calitate de director general", a completat Ion Cristoiu, invitat in emisiunea de marti seara.
Florin Condurateanu si Sorin Ovidiu Balan, ministri in guvernul OTV Jurnalistii Sorin Ovidiu Balan si Florin Condurateanu vor fi ministri in guvernul lui Dan Diaconescu, primul la Interne, al doilea la Educatie sau la Sanatate, a afirmat seful OTV, la B1 TV, in emisiunea "Ultimul cuvant", moderata de reputatul ziarist Ion Cristoiu.
Ne-am adunat destul de multi, dar am fi putut fi si mai multi, majoritatea remarcand absentele, motivate sau nu, ale lui Ion Cristoiu, Lucian Avramescu, Nic Iliescu, Cornel Ostahie, Aristotel Bunescu, Sorin Ovidiu Balan si a altor ziaristi activi.
Jurnalistul Gheorghe Voicu, fost redactor sef la Evenimentul Zilei in perioada in care cotidianul era condus de Ion Cristoiu, a murit, sambata, la varsta de 59 de ani rapus de o boala crunta.
(Continuare) Profesor de Socialism Stiintific pentru studentele de anul V - De ce-ati dat la Filosofie? - Din greseala. E o chestie schizofrenica.
(Continuare) Copilul sarac care-l distra pe fostul cioban - Asadar, erati solicitat la munci. - Dar niciodata n-am inteles, la tara, munca la nesfarsit.
Fanus Neagu, Marin Preda, Adrian Dohotaru, Laurentiu Fulga, Mihai Ungheanu, Mircea Florin Sandru, Lucian Avramescu, Ion Cristoiu, Corneliu Sturzu, Andrei Ciurunga, Stefan Iures, Florin Mugur.
cu Nicolae Cristache la ziarul Ora - (eveniment), cu Mihai Tatulici la revista Privirea (sef sectie club, timp liber, vacante, ambient, sanatate), cu Cornel Ostahie la revista "Oameni in top" (mass-media, produse si servicii, cultura, reportaj), cu Ion Cristoiu la ziarul Azi (cultura), cu Nicolae Ulieru la revista Vocea Valahiei (social si politic).
Am reusit sa rezolvam cu domnul Victor Piturca, cu domnul Ion Cristoiu si dansii si-au retras plangerile”, a spus Lidia Vadim Tudor.
De mentionat ca publicistul Ion Cristoiu a fost primul care i-a descifrat trasaturile de catar si i-a dat lui Klaus Iohannis supranumele:
Gheorghe Voicu a fost Redactor sef la Evenimentul Zilei in perioada in care cotidianul a fost condus de Ion Cristoiu.
pe primul loc se afla Cristian Tudor Popescu, urmat de Ion Cristoiu.
Ion Cristoiu da ca sigur ca misteriosul interlocutor al lui Gheorghe Dinca ar fi ofiterul de legatura al lui Dinca.
Asta pentru restul lumii, la noi este evident ca e altfel, comenta la un moment dat ziaristul Ion Cristoiu ca presa romana ar trebui sa invete ca e a patra putere, in zilele noastre crezindu-se prima putere.
Cine si-ar fi imaginat duminica, 30 octombrie, seara, vazand-o pe Elena Udrea invitata la emisiunea lui Ion Cristoiu, de la Antena 3, ca „blonda de la Cotroceni“ va lansa o bomba care va face ca razboiul rece dintre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria sa devina un razboi parjolitor?
google-analytics.com